Jag kan inte skilja på.


Hello vänner! Har inte haft tid till bloggen senaste veckan, har varit hur mycket som helst i skolan. Men det var  sista jobbiga veckan! Nästa vecka kommer jag igen! kankse inte måndag och tisdag för har konserter då och masssa avningar, men sen är det friheeet!! Nu sitter jag på båten på väg till landet, sitter och läser lite i min bok som skulle ha varot klar för lääänge sen men jag blev sjuk... :( usch har ingen lust att åka till en liten ö..  men ibland måste man. Jag hoppas att det blir soligt så jag kan få lite färg! <3

Memories



Förlåt för så tråkiga inlägg, har bara inte orkat släpa med min kamera överallt. Har varit ganska orkelös de senaste veckorna men så ska det inte vara länge till! God natt!

Hop in the music and rock that body right

Hata vädreeet! Idag har jag dansat på göta lejon, gåt ut med Malva i regnet och nu ska jag snart ta ett varmt bad och värma mig!


Sandra

Är hemma från Sandrus nu. Super najs party alltså! Tack sandra. oj vad jag skrev Sandra mycket. Aja nej det var trevlig trevligt. Tyvär inga bilder för glömde min kamera hemma (igen) men nu ska jag sova. Ska upp 9 i morgonoch sen ska jag ha dans rep till min show som är på tisdag.. <3 


Jag hatar Jim! Nej klart jag älskar honom

.

The dress


Acne Archive

En ny klänning är införskaffad.

Dagens

Nya saker har jag på mig, från Hm och Zara. Vet inte vad jag tycker om prickarna på shortsen.. men köpte dem jätte snabbt för behövde verkligen ett par och hemma när jag testade dem om kom fram till att jag kanske skulle byta så fastnade lappen i mina trosor och åkte av. Så nu kan jag inte byta!! Smidiga Ebba!!! prickarna syns inte så mycket överallt men de försvinner säkert när de blivit lite slitna. Ska jag ha uppvikt eller nervikta?? <3

Hon hoppas och tror och hon bönaroch ber att det inte ska vara försent

Dagens kläder.

Underbart!

Plockade dessa vackra blommor på väg hem i kvälls värmen, nu är det fan sommar!

Dagens

Jacka- MOnki (Vilmas) Linne- forever 21. Kjol-gammal. + converse

Converse

Happy me! Syster kom hem från New York med dess god bitar! har fan redan smutsat ner dem, hehe.

..

Blev någon konstig färg på allt ihopa, är inte riktigt så färglatt som det ser ut. Lite av saker jag fick i alla fall av mina fina kompisar, eller inte datan och id-pudret, men trosor (fick blå och vita också) Klänning, strumpbyxor, örhängen och en hemma spabok! + pengar.

Nu ska jag ge sömnen ett försök.

Tänkte lägga upp finfina bilder på lite grejor jag fått, men nej nej det blev inte av. Firade SANDRA istället som fyller år idag! Grattis! Även Linnea fyller år idag men han inte träffa henne :( Men ett stort GRATTIS till Linnea också! Men nu ska jag försöka sova och glömma allt jobbigt som väntar i morgon i skolan. Brukar inte gå så där toppen. <3

Electric feel


Ett gammalt halsband.


Lycka

Hahah! vad gör jag? aja titta på all andra vackra människor! 

19.10

Jag vet CHARLIE, jag är en liten bild tjuv idag! Men tänkte att det kanske inte är kul att titta på bilder på mig hela tiden! :P Saknar ALLA fina människor.

Sjuk

Nu har jag pratat med fina Vilma som fyller år idag! Grattis till henne! Idag är jag sjuk, BAJS!

Jag kan inte skilja på

Nu blir det dåliga bilder ett tag, glömde min kamera i stan och är på landet nu. Kommer tillbaka på lördag... yes!
Det här är mitt nya halsband som jag fick av Amina :) ett blått ankare, det är guldigt på baksidan så därför det är på bilden. Det gillas allafall starkt!

Blue and pink


Everytime we touch


Dagen är dåålig, gick hem från skolan idag för hade så grymt ont i huvudet. Nu har jag lite ångest för mår inte så bra och orkar inte plugga!!

Taggad till tusen!

Hade ju inga bilder från själva konserten på Berns, men det var för vi stod och fotade massor och så precis innan det skulle börja kom en vakt och bara: "Ni får inte ha systemkameror här, ni måste lämna de" Det var tydligen för att det kunde blir för bra bilder som man sen kunde sälja. För man fick ha vanliga mobiler och digitalkameror. ÅÅ blev så sur men aja. Nu ska jag sooova! Höras gör vi i morgon!

Brooklyn Sun.


Mot Berns!

Bilder kommer sen.

Band of Horses

Helloo, igår hade jag på mig de här: Klänning från Monki, Strumpbyxorna kommer från hm. Ringar: Hm och en jätte gammal, vet inte vart ifrån den kommer.
Mina presenter då, gjorde ett super snabbt inlägg igår vid kanske halv 12 men det vart så himla dåligt så var tvungen att ta bort det! Aja jag fick, En rosa mjukis dress, En Mini dator från Dell, Grymma högtalare, This is it filmen och nya dansskor. Sen har jag shoppat lite.. Köpt nya danskläder, och köpt nya skor, ett par rosa skor från Lacoste! Vad tycks om de? <3 (förutom att min fot och mitt ben på bilden ser cp ut) Men nu ska jag springa iväg och dansa, önska mig lyckatill! 

man must dance

ja, då har man fyllllt år dåra. Kul, kul! Kan lägga upp bilder på vad jag har fått idag senare har inte haft tid i dag. Men bara om ni som läser vill det.. vad säger ni?

Sista bilden när jag är 14.


I am not a robot


Vill ha!


Det gick inge bra med min paus.

Haha jag kan inte hålla mig borta från bloggen :P Är på landet och har lite tråkigt, har skrivit ett kåseri och nu ska jag skriva en insändare. Jag är verkligen född med konsten att inte kunna skriva!  Blev ett ego inlägg för har inte min kamera med mig... Så här såg jag allafall ut igår när vi hade gäster. Ganska vanlig. Dagen har allafall varit skön, vaknade och la mig på terassen i solen, blev lite brun! Jippi! snart sommar! ;) Sen låg jag bara och läste och nu så har jag  gjort lite svenska och snart ska vi åka hem. Sen är det en ny vecka, och på torsdag är den min dag! <3

RSS 2.0