#2


Indra.

Kom precis hem från den här söta tjejen (som bytt hårfärg idag, skit snyggt!) Den var naaajs med alla fina människor. Orkade dock inte släpa med mig kameran men men. Har fler bilder från igår som kommer.

#1


Silent Shout


Det gamla, ibland saknar jag det.


Fråga:

Fick en anonym fråga om var ifrån min klänning kommer. Svar då: Från Acne, men en outlet eller vad man ska kalla det. Ligger ungefär vid uppgången på t-b stationen st:Eriksplan, men man går upp Torsgatan. Super bra!
Förlåt för sent svar men har inte kunnat se mina kometarer ordentligt :S <3
Men det vore kul om ni skrev namn när ni komenterar blir roligare då! :P

ja, jag är sjuk.

Har blivit jätte sjuk. Har haft runt 38 och nästan 40 graders feber sen i Lördags. Va hos doktorn igår, tog lite prover så vi ska se vad det är. Förhoppningsvis är inte hela min sommar förstörd. Men det är jobbigt att sitta vid datorn så jag hoppas ni förstår att bloggen hamnar åt sidan. <3

Sov sött!


Livets goda ting.


Torsdag.


ååå mitt hår har blivit ganska långt faktiskt! Eller tycker jag.. Ingen uppdatering jag veet, blev sjuk igen i hegen och sen har jag varit hemma och dött lite.. men nu är jag nästan back on track! Bilder från landet laddas in i datan nu. Men inte så roliga bilder för har inte gjort mycket den här veckan.. Här är alla fall bilder på finisar dåra.. med dåliga kameran på datan. Hade på mig lite tråkiga kläder men orkade verkligen inte och ville bara vara behkväm, tröja från gina shorts från Zara skor Lacoste.
Blir ju lite peppan när man får komentarer om att man ska uppdatera, tack Dani! Hahah en annan rolig var ju att jag ser liten ut på bilden i förra inlägget.. ja det kan jag nog hålla med om. Men vem tycker det???

RSS 2.0