Jag diggar bilder!


Dålig bild jag veet, men ville bara visa min fina vägg som håller på att fyllas av underbara bilder!

Onsdag.

Dagen har varit riktigt mysig! Först var det hemkunskaps prov som gällde, gick ganska bra. Sen vid tio i ett åkte jag till Ropsten för att va med i en tv-serie som Amina spelar huvudrollen i! Skit va jag är glad för hennes skull alltså! Jag, Johan och Levi fick va med i en scen och spela hennes kompisar :D kul kul! Sen stannade jag kvar när Aminisen spelade in lite mer. Sen drog vi och fikade lite och bara va. Nu ska jag snart på gitarr.. inte så där jätte kul men men. Sen ska jag möta upp Amina igen och vi ska ha myskväll med film! Pöss alla finisar <3

Gamla mys bilder.


Galen Lördag Kväll.

Sexiga skoor!

Give me that slow knowing smile.


Saturnus.

Dagen har varit bra men med mycket plugg. Nu ska jag ta på mig något lite fint och sedan bär det av hem till Elvira på middag tillsammans med familjen Edenroth, trevligt trevligt!
<3

Försenad fredag.


Man Tackar!

jag tänkte bara tacka den här söta tjejen för att jag får låna hennes design medans jag ska fixa min egen, tack älskade Vilma! Passa på att kika in på henne blogg här!

Är det våffeldagen så är det!

Hej! Min klass var med på teknik 8:an idag och vi gick vidare, gooood! Vid lunch gick jag och några vackra flickor hem till mitt stökiga hem och fixade god lunch och härliga våfflor. mums. Sen var det skolan- hem- skola igen, hade sånt där samtal. Det gick bra och nu ska jag försöka sova gott för att vakna upp till fredag!
P.S Emma spelar gitarr så fint. Och juste tycker ni jag ska skriva + bilder eller bara bilder?? <3

One dollar


Speak For Yourself


Skapad av kärlek


Our own pretty ways


Måndag, igen.


Vackert.


MADE IN FINLAND


Det är något som vi saknar <3


It's a good thing tears never show in the pouring rain



RSS 2.0